Otvorenje novog prostora UGSO Varaždin

Došao je i taj dugo iščekivani dan - naš zajednički san pretvorio se u stvarnost!

S ponosom objavljujemo kako se UGsO Varaždin preselio u novi, veći i ljepši prostor koji će, nadamo se, dugi niz godina biti “drugi dom” svih naših korisnika i volontera.

Puno odricanja, vremena i truda stoji iza organizacije ovog velikog dana, no uz pomoć dragih ljudi sve je uvijek puno lakše stoga se ovom prigodom zahvaljujemo Rotary klubu Varaždin koji nam je pomogao u realizaciji naše zamisli. Također, veliko hvala našim gostima iz Zagreba koji su nas počastili svojim dolaskom te našim vrijednim volonterima koji su pomagali i izdvajali svoje slobodno vrijeme kako bi prostor uspjeli urediti na vrijeme.

Osim proslave otvorenja novog prostora, proslavili smo i rođendane naših korisnika rođenih u mjesecu travnju stoga smo jučer imali dvostruki razlog za slavlje.

Osim vlastite kuhinje, kupaonice, dnevnog boravka i ureda imamo i mali vrt, a cijeli objekt okružen je zelenilom. Posebno nam je drago što je muškio dio korsnika napokon dobio prostor za igranje pikada dok je ženski dobio vlastiti kutak za ispijanje kave i čaja. Ovako lijep prostor bit će nam svima najbolji poklon za našu desetu godišnjicu postojanja koju obilježavamo već sljedećeg mjeseca stoga je ovo, prije svega, velik dan za zajednicu gluhoslijepih osoba u Varaždinu. 

Svi zajedno napravili smo velik posao i sada živimo svoj mali san. Želimo si puno sretnih i nezaboravnih trenutaka u ovim lijepim prostorijama.